Друго издање београдског фестивала ЕНТЕР, одржаће се од 27. до 29. јуна у Топчидерском парку. Током три дана богатог музичког програма, посетиоци ће имати прилику да уживају у наступима најактуелнијих извођача, како светске, тако и домаће сцене. Као и прошле године фестивалски простор ће бити смештен у Топчидерском парку, у делу од Топчидерске улице према Мосту на Ади, а улаз је бесплатан.

ЕНТЕР фестивал ће почети у четвртак, 27. јуна, уз звуке поп, денс и електронске музике. На отварању ће наступити славна британска звезда Sonique, румунска поп звезда Alexandra Stan, Сара Јо – наша поп певачица, учесница Првог гласа Србије и Песме Евровизије, Рика - британска тинејџ звезда,  Ангелина и др.

Други дан фестивала, петак 28. јун, намењен је љубитељима рок звука, када ће наступити популарни бендови домаће сцене, као што су С.А.Р.С., Генерација 5, група Исказ, Мортал Комбат, НБГ и многе друге.

Трећи дан фестивала, субота 29. јун, посвећен је реп музици и најактуелнијим извођачима овог популарног правца, као што су Coby, Газда Паја, Surreal, Мили, Fox и друге треп звезде.

Апелујемо на посетиоце да је Топчидерски парк природно културно добро под заштитом државе, те да се у складу с тим и опходе према амбијенту, како би се очувале еколошке карактеристике овог природног богатства.

Партнер Ентер фестивала је Центар београдских фестивала (ЦЕБЕФ), док су покровитељи и ове године Градска општина Савски венац и Град Београд.

Београдски фестивал ЕНТЕР своје деби издање имао је у јуну 2018. године када су наступиле светске, домаће и регионалне звезде као што су: Inna, Akcent, Seeya, Coby, Bad Copy, Mortal Combat, Surreal, Исказ, Ничим изазван и многи други. Фестивал у Топчидерском парку прошле године је посетило више од 35 хиљада људи.

Информације о ЕНТЕР фестивалу можете пратити путем сајта www.enterfestival.org, као и преко друштвених мрежа Facebook  и Instagram Enter Festival Beograd.

Top