Градска општина Савски венац и Канцеларија за младе у сарадњи са компанијом "Coca Cola" током октобра организује радионице на тему усавршавања личних и професионалних вештина, у просторијама Канцеларије за младе Савски венац, Кнеза Милоша 47.

Радионице ће се одржати у оквиру пројекта „Coca-Cola HBC podrška mladima“, који је намењен незапосленима између 18 и 30 година, а усмерен је на оснаживање младих и пружање подршке за остваривање пословних амбиција. Захваљујући овом пројекту млади ће имати прилику да постану конкурентнији на тржишту рада и лакше дођу до запослења, а по завршетку радионица сви полазници ће добити сертификат.

Предвиђена су три дана едукативних радионица са обученим тренерима, а садржај радионица биће комбинација теоријског предавања, искуственог учења, учења кроз дискусију и рад на примерима.

Први део едукације везан је за развој личних вештина, док други део подразумева стицање практичног искуства, где ће полазници имати прилику да науче како да направе бизнис план, сазнају више о управљању пројектима, вештинама продаје и свему осталом што је потребно да би успешно обављали будући посао.

Радионице ће се одржавати од 9. до 11. октобра, 17. до 19. октобра и од 24. до 26. октобра, а због велике заинтересованости наставиће се и у новембру месецу.

Top