Канцеларија за младе ГО Савски венац и ове године активно учествује у националном пројекту „Coca-Cola подршка младима’’ који реализује компанија “Coca-Cola HBC Srbija” са циљем да младима у Србији од 18 до 30 година омогући да унапреде своје личне и професионалне вештине како би лакше дошли до посла.

Програм се спроводи у 20 градова у Србији кроз тродневне интерактивне радионице, а полазници ће имати прилику да са сертификованим стручњацима унапреде своје вештине кроз практична знања која ће им помоћи у потрази за послом.

Првих 30 кандидата који се најбрже пријаве и који испуњавају услове конкурса учествоваће у радионици која ће се одржати у периоду од 05. до 07. јуна 2019. године у Канцеларији за младе Савски венац. Додатне информације у вези са пријавом заинтересовани могу да потраже на линку: http://coca-colapodrskamladima.com/

Уз тродневне радионице, део програма биће организован и кроз дигиталну платформу, он-лајн предавања, радионице и литературу неопходну за додатну едукацију, а сви полазници ће по завршетку едукације добити сертификат “Coca-Cola HBC Srbija”.

Овај програм реализује компанија “Coca-Cola HBC Srbija” у сарадњи са Градом Београдом, Националном службом за запошљавање, Министарством за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, НАЛЕД-ом и Националном асоцијацијом канцеларија за младе.

Top