У оквиру програма “Креативна синергија”, у периоду од 11. до 28. децембра 2017. године у Центру за културу и образовање “Божидарац” биће организован циклус бесплатних радионица креативног писања намењених младим писцима, блогерима, новинарима, сценаристима и свима који се професионално или из хобија баве писањем, као и онима без искуства али са снажном мотивацијом да истраже своје способности писменог изражавања.

Током шест радионица, учесници ће кроз рад са менторима и практичне вежбе имати прилику да открију своје креативне потенцијале и науче како да их користе у писању, добију подршку и подстицај за развој својих идеја и учествују у мотивационим разговорима и размени искустава са афирмисаним ауторима. Такође, концепт радионица код учесника посебно ће форсирати иновативно размишљање као предуслов креативном писању.

Сви заинтересовани за учешће на радионицама креативног писања могу се пријавити слањем мотивационог писма дужине до 500 речи у коме ће навести разлоге због којих желе да учествују на радионицама и . Садржина мотивационог писма биће једини критеријум који ће се вредновати приликом селекције. Пријаве се могу послати на е-маил адресу ksinergija@gmail.com

Рок за пријављивање траје до 06. децембра 2017. године.

Top